Nou consell: Retinitza’t!

Hem publicat tot el què volies saber sobre el retinol i els seus beneficis, com fer el tractament, quins productes pots combinar, i molta més informació que et pot ser útil.

Què és el retinol i per què es fa servir?

El retinol és una substància que pertany a la família de derivats de la vitamina A. Actua sobre la pell de diverses maneres: incrementa la producció de col·làgen, fibres el·làstiques i àcid hialurònic, redueix taques i arrugues fines, incrementa la tersura i lluminositat de la pell, redueix les cicatrius d’acne, porus i la secreció de sèbum.

Per a molts pacients, l’ús de cremes amb formes actives de retinol a concentracions elevades suposa un abans i un després en l’aspecte de la pell.

Tots els retinoides d’ús tòpic són iguals?

No. Hi ha múltiples formes químiques (àcid retinoic, retinol, retinaldèhid, entre d’altres), cadascuna amb unes característiques diferents.

A més, el vehicle en què està formulat el retinoide també afecta sensiblement la seva eficàcia i seguretat.

Hi ha disponibles múltiples productes cosmètics comercialitzats amb retinol, molts d’ells amb formes químiques poc actives o inestables, i, per tant, poc o gens eficaces.

Seguir llegint…

Podeu adquirir aquests productes amb retinol a través de la web clinicstore.es. Enviament a domicili gratuït. Sol·liciteu el vostre codi personal durant la consulta o escriviu un correu a info@drherrero.es