Serveis

Tractem tot tipus de malalties de la pell i afeccions internes de l´organisme que es manifesten en aquesta. Recorda que la prevenció i la detecció precoç són factors clau per a una bona salut dermatològica.

Tractaments dermatològics

A la nostra consulta trobarà, entre d'altres, aquests serveis:

Malalties tractades

Algunes de les malalties dermatològiques més freqüents que tractem són: acne vulgar, control de pigues, berrugues, caiguda de cabell, càncer de pell, dermatitis, envelliment, herpes, mol·luscos, tinyes (fongs), etc.

Més informació

 

Estètica

Amb els nostres tractaments estètics tractem diverses situacions (arrugues, taques, pèrdua de tersura i hidratació de la pell, etc.) mitjançant l’ús de toxina botulínicaàcid hialurònic, i sistemes de llum i làsers d’última generació.

No som un centre d’estètica pura, som metges especialistes i ens dediquem a la seva salut. Per això, els nostres procediments són sempre realitzats pel dermatòleg. La pell és un òrgan delicat i els tractaments per millorar-la han de ser eficaços i segurs.

Només utilitzem materials de màxima qualitat, motiu pel qual els nostres preus no són els més barats, però tampoc els més cars.

Vostè pot trobar llocs més econòmics: en qualsevol cas, li recomanem que s’informi bé de les marques i tipus de materials utilitzats, per evitar sorpreses. Una toxina botulínica molt barata o massa diluïda dura poc, un àcid hialurònic dolent pot ocasional un mal resultat estètic i poc durador.

Tingui la tranquil·litat d’estar en tot moment en mans expertes, tant durant el tractament com en la fase posterior de curació.

 

Drh_serveis