Tractament facial amb toxina botulínica

 

El tractament facial amb toxina botulínica, és un tractament eficaç, segur i gairebé indolor, que no precisa cirurgia.

A partir dels 30-35 anys, comencen a molestar-nos les arrugues que apareixen a l’arrufar les celles, del front i les potes de gall. Canvis que ens ocasionen un aspecte cansat, preocupat, i fins i tot, de disgust. La toxina botulínica és una manera excepcional de millorar-ho, d’una forma molt eficaç i segura.

L’objectiu del tractament facial amb toxina botulínica és aconseguir un aspecte facial més relaxat, més fresc, sense eliminar la capacitat d’expressió i gesticulació naturals.

S’administra mitjançant puncions molt superficials i amb una agulla finíssima, pel qual és un tractament gairebé indolor.

La durada del seu efecte sol ser d’uns 4 mesos. Aquesta durada sol allargar-se progressivament en les sessions posteriors.

Vostè pot fer vida gairebé normal després del tractament, només s’han d’evitar algunes coses durant les 4 hores posteriors (ús d'antifaç, ulleres de natació o busseig, cascs de motocicleta, en definitiva, qualsevol element que produeixi una pressió sobre la zona tractada).

 

...

Visiti també: "Tractament de la sudoració excessiva amb toxina botulínica"