Tractaments Làser

 

Amb els nostres tractaments làser dermatològics tractem múltiples lesions de la pell gràcies a sistemes de llum i làsers d’última generació.

Duem a terme tractaments totalment basats en el coneixement científic.

No som un centre d’estètica pura, som metges especialistes i ens dediquem a la seva salut. Per això, els nostres procediments són sempre realitzats pel dermatòleg. La pell és un òrgan delicat i els tractaments per millorar-la han de ser eficaços i segurs.

Tingui la tranquil·litat d’estar en tot moment en mans expertes, tant durant el tractament com en la fase posterior de curació.

Què tractem?

  • Taques de la cara, coll i escot
  • Taques de les mans
  • Vermellors i venetes de la cara, coll i escot
  • Cuperosi / rosàcia
  • Pigues, berrugues i altres tumors de la pell
  • Punts rubí (punts vermells) al cos
  • Signes de dany pel sol i l’edat a la pell
  • Cicatrius d’acne
  • Cicatrius quirúrgiques
  • Estries (en aquest últim cas, amb resposta parcial)

Què fem servir?

……….

Làser de CO2

Tractament Laser CO2

……….

Llum polsada intensa

Làser Frax 1550 (erbi:glass)

Tractament laser Nordlys

……….

Quant em pot costar?

Ens disculpem per no poder-li donar els preus en aquesta pàgina web. Però tenim motius per fer-ho així.

Els tractaments mèdics són completament personalitzats, per tant, el preu es calcula en base a la gravetat i extensió del problema que vostè vol resoldre (taques, cuperosi, etc.)

Abans de qualsevol tractament li facilitarem un pressupost molt raonable, tenint en compte que oferim un servei mèdic de qualitat, fet per especialistes, i amb preus competitius.

 

Vull visitar-me. Com ho faig?


Truqui’ns i demani una visita mèdica normal.

Durant aquesta primera visita avaluarem si hi ha alguna alteració mèdica rellevant. Per exemple, si vostè vol treure’s taques, les revisarem per descartar que cap d’elles sigui maligna i precisi un altre tractament, com fer una biòpsia o extirpar-la.

Durant la consulta també li preguntarem sobre les seves al·lèrgies, malalties, presa de medicaments, sobre quins tractaments ha fet prèviament, i li informarem de si hi ha altres alternatives mèdiques eficaces a part del làser.

Finalment se li presentaran les opcions més adients per vostè, i un pressupost personalitzat ajustat a la seva situació.

Per qualsevol tractament làser amb cost superior a 300 euros, li descomptarem el preu d’aquesta primera visita de l’import final (sempre i quan en aquesta visita només s’hagi avaluat el motiu del tractament làser).

 

Tractament laser