Àcid hialurònic

 

Passats certs anys, la nostra pell perd hidratació, tersura, el·lasticitat, fermesa, volum, luminositat. La pèrdua d’àcid hialurònic de la pell és una de les causes fonamentals d’aquest envelliment.

L’administració acurada d’àcid hialurònic permet millorar aquestes situacions, i proporciona a la cara un aspecte més jove i fresc, preservant una imatge natural. En cap cas busquem resultats artificials, com malauradament es veuen, i molts, a la premsa.

Existeixen diversos tipus d’àcid hialurònic, més o menys densos, que permeten tractar problemes diferents. No tots els hialurònics són iguals, ni de la mateixa qualitat. Nosaltres només fem servir productes d’una qualitat i eficàcia demostrada científicament.

Aquest tractament s’administra mitjançant puncions a diversos nivells de la pell, segons l’efecte desitjat. Aquestes puncions poden ser molestes, motiu pel qual la major part de productes que fem servir incorporen un anestèsic local per disminuir les molèsties. A més, en certes situacions utilitzem anestèsics en crema prèviament a la sessió, per reduir-les encara més.

La durada mitjana dels efectes és variable, en molts casos entre 6 i 12 mesos.