Skip to main content
Inaugurem una nova clínica per cuidar millor de tu! A finals de febrer ens mudem al carrer Arnús, 33, al centre de Badalona. Ja pots programar la teva primera cita des d’aquesta web, o contactar amb nosaltres per correu (info@drherrero.es) o per WhatsApp al 609 90 24 32. Comencem una nova etapa per servir-te millor!

Qui és el Dr. Herrero?

Tractaments i productes destacats

Visita presencial

Al C/ Arnús, 33 · Badalona

Rejoveniment facial

Nordlys

Dermocosmètica

ZO Skin Health

El preu actual de les consultes presencials o en línia és de 130€, i el del servei de renovació de receptes oficials, de 50€.
La visita en línia és una opció ideal per a persones amb dificultats de mobilitat, que viuen lluny de centres sanitaris, o bé amb horaris laborals o familiars intempestius.

Consulta online

Avantatges de les visites online:

  • Evita desplaçaments innecessaris
  • Sense llistes d’espera
  • Sol·licitud de receptes oficials
Un pacient ha de visitar el dermatòleg per rebre un diagnòstic i tractament adequat davant de qualsevol condició de la pell, cabell, ungles o mucoses, que li suposi dubtes, molèsties, o que no millori després de diverses setmanes de tractament prescrit per un altre metge.

Alguns exemples d’alteracions que poden precisar l’atenció d’un dermatòleg són: acne, alopècia o caiguda de cabell, rosàcia, qualsevol taca, pica o tumoració a la pell, picor persistent, sospita de lesions canceroses de pell, problemes a la mucosa de la boca o genital, infeccions (com la sarna, tenyes, impetigens, infeccions de transmissió sexual), dermatitis atòpica, psoriasi, tractament de cicatrius, i qualsevol signe d’envelliment.

"El diagnòstic precoç i el tractament de malalties de la pell és un pilar bàsic per mantenir una bona salut."

Dr. Josep HerreroDermatólogo

Lídia Sànchez

Centre d’estètica

"Fa anys que ens visitem jo i la meva família amb el Dr. Josep Herrero. És un gran professional i fa una feina excel·lent! Sens dubte molt recomanable."

Michelle Alvarado

Pacient

"Un gran professional amable i atent amb els pacients. La meva experiència va ser per acne i el meu canvi ha estat al·lucinant. Ho recomano 100%."

25

Anys d’experiència en Dermatologia

+80.000

Pacients atesos

5/5

Estrelles en ressenyes de Doctoralia

+30

Tractaments oferts