Visita online

Realitzar una visita online amb un metge, sense desplaçar-se a la consulta, pot ser una bona alternativa per a molts pacients.

I sense esperes, ens comprometem a donar resposta en menys de 48 hores.

La visita o missatgeria online és una opció ideal per persones amb dificultat de desplaçament, que viuen lluny de centres sanitaris, o bé amb horaris laborals o familiars intempestius.

I també és un bon complement a les visites mèdiques en persona, per fer consultes de seguiment de malalties i medicació.

Aquests serveis també permeten l’elaboració de receptes mèdiques oficials, que s’envien còmodament per missatge (en format pdf).

Consulta online

La visita online és una molt bona alternativa a la consulta en persona. Perquè es duu a terme a través de videoconferència des de qualsevol aparell amb càmera (mòbil, pc o tauleta).

Quan agafi la cita rebrà un missatge amb un enllaç on podrà connectar-se fàcilment a la videoconferència.

Consulta per missatge

A més de la visita online, també pot contactar-nos per missatge (sense videoconferència).

La missatgeria és una opció ideal per consultes puntuals. També per resoldre dubtes sobre diagnòstics, malalties o tractaments.

Consisteix a enviar un text explicant la seva situació, i permet a més, la possibilitat d’adjuntar fotos, proves, resultats, etc.

Enviar missatge

Segona opinió mèdica

Avui en dia els pacients requereixen estar molt ben informats de la seva malaltia i els tractaments que reben.

Mitjançant el servei de segona opinió mèdica, que s’efectua per missatge online, intentarem resoldre els seus dubtes d’una manera seriosa i actualitzada.

Segona opinio

Visita online - telemedicina